top of page

A különbség GAGGENAU

Hivatalos viszonteladó partnere vagyunk a kiemelkedő teljesítményű Gaggenau konyhagépeknek

A Gaggenauval új konyhájában olyan készülékekkel veheti körül magát, amelyek hosszútávú elégedettséggel fogják eltölteni és biztos lehet benne, hogy minden kis részleteiben tökéletességet és kifinomultágot fognak sugározni. 

Röviden a Gaggenau márkáról

A céget 1683-ban alapították Németországban és kezdetben fémmegmunkálással foglalkoztak. 1880-ban olyan speciális zománcot állítottak elő, amely megalapozta a szén és gáztüzelésű sütőik sikerét. A jelenlegi sütőik sötétkék, robosztus zománcfelülete is erre a közel 150 éves úttörő eljárásra utal vissza. 1931-ben legyártják az első elektromos sötőt. 1956-ban forgalomba hozzák elsőként a szemmagasságba beépíthető sütőt, különválasztott főzőlapot és elszívót. Onnantól kezdve napjainkig sorra jelentették meg az újdonságaikat, mint az első lapos elszívót, az első lakossági gőzpárolót, vagy a zóna nélküli, telejes felülető indukciós főzőlapot. 

A Gaggenau gépek tervezésénél a fő szempont, hogy olyan konyhagépeket készítsenek, amelyek teljesítményben és tartósságban túlszárnyalják a futószalagon gyártott többi, kereskedelmi forgalomban kapható készülékeket.

Egyedi, prémium konyháinkhoz ajánljuk a Gaggenau gépeket.

Ha a konyha az atthon szíve, akkor a Gaggenau a lelke.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha Gaggenau gépeket szeretne rendelni konyhájába.

GG-logo-black-RGB.png
bottom of page