top of page

TÖRTÉNETÜNK

Blaskovics Richárd 2013-ban, miután Londonban Inerior Designer Diplomát szerzett, hazaköltözött Cserszegtomajra és megalapította Blaskovicsbútor nevű vállalkozását. 

Mezei Zsolt egy nagyobb létszámú asztaloscég műhelyvezetőjeként, 15 év után, 2017-ben BMbútor márkanév alatt, Richárddal összefogva közösen kezdtek vállalkozni.

Jávor levente folyamatos szakmai fejlődését Faipari Mérnöki Diplomával egészítette ki. Svédországba készülő bútoroknak és belsőépítészeti termékeknek tervezésével már vállalkozóként foglalkozott.

Hármuk barátsága már évtizedes múltra nyúlik vissza, ezért amikor jött a lehetőség a jelenlegi műhelyünk megvásárlására, közösen megalapították az Agathis Interior Kft.-t 2020-ban.

CSAPATUNK

Képzett csapatunk már várja az Ön megkeresését! Tervezéstől a gyártáson át, egészen a beépítésig teljesen lefedjük a szakmánk szolgáltatásait. Folyamatosan törekszünk arra, hogy az egyre komplexebbé váló munkánk minden egyes fázisaiban az adott feladatra a legalkalmasabb kollégát bízzunk meg. Célunk, hogy egy összetartó, motivált csapat kezei alatt készüljön az ön munkája. 

r2_edited.jpg

Blaskovics Richárd

TULAJDONOS

3D designer

20 év faipari tapasztalat

5 év a londoni bútoriparban

10 éve vállalkozó

tel: 30/214 3320

zs1.jpg

Mezei Zsolt

TULAJDONOS

Asztalosmester

30 év faipari tapasztalat

2 év a német fariparban

7 éve vállalkozó

tel: 30/377 6237

L prof.jpeg

Jávor Levente

TULAJDONOS

Faipari mérnök

Asztalosmester

28 év faipari tapasztalat

6 év svédországi tervezés

7 éve vállalkozó

tel: 30/955 8201

bottom of page